HATAY / ERZİN - Atatürk Ortaokulu

May

Ülke genelindeki Bakanlığımıza bağlı resmi ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokullarında resim, şiir ve kompozisyon dallarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl dönümüne ilişkin günün anlam ve önemini belirten yarışma düzenlenmiş olup, şiir dalında okulumuzdan katılan 7/C sınıfından İpek ONGAN ilçemizde ve ilimizde birinci olmuş ve Türkiye derecesi yapmıştır. İl ve ilçemizde ödüllendirilen İpek ONGAN ayrıca TBMM de düzenlenen programa davet edilmiş ve ödüllendirilmiştir. Öğrencimiz İpek ONGAN’ı ve bu sürecin her anında desteklerini esirgemeyen Türkçe Öğretmenimiz Huriye Sarı’yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

May

Erzin Atatürk Ortaokulu'ndan Bir İlk!

Erzinimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlu olsun

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Hatay Veli Akademisi seminerlerimize katılım gün geçtikçe artıyor.

BİR DESTANDIR ÇANAKKALE!

Okul giriş-çıkışları artık daha güvenli.

Bu ayın değeri: Doğruluk ve Dürüstlük